Een mooi bronzen beeldje van moeder en kind maken is tegenwoordig heel goed mogelijk. Dat doe je door jullie te laten scannen met behulp van een hand scanner. Dat doe je natuurlijk niet zelf. Dat laat je doen door een specialist. Daarom maak je een afspraak in de studio. Het is leuk om te weten dat je alles aan de slag kunt gaan met een echte kenner. Zo kan je het beeldje helemaal naar je zin maken en kan je een mooie bronzen herinnering laten maken aan een bijzondere band. Als je de studio niet kunt bezoeken, kan het ook thuis.

Hoe pak je het aan?
Een bronzen beeldje van moeder en kind maken vergt een specifieke aanpak. Het is slim om eerst even te bepalen welke pose je aanneemt. Op die manier zal de specialist je dan met de handscanner vastleggen. Het is fijn om te weten dat je alle mogelijkheden hebt. Het is ook fijn om te weten dat de professional alle ruimte openlaat voor jou om te doen wat jij wilt. Dat maakt het proces van scannen ook meer ontspannen.

 

Het scannen zelf is snel gebeurd. Dat komt doordat de moderne apparatuur waarmee gewerkt wordt in hoog tempo foto’s neemt. De scanner kan tot 16 frames per seconde aan. Dat betekent dat je binnen twee tot drie minuten tweeduizend foto’s hebt om mee te werken. Daarmee wordt het 3D model van moeder en kind gemaakt. Doordat de foto’s uit alle mogelijke hoeken worden genomen, ziet dit er direct ook goed uit.

Het scannen is snel gebeurd. Daarna is het zaak om het model mooi af te werken. Dat gebeurt met behulp van speciale computerprogramma’s die hiervoor gemaakt zijn. Die kunnen namelijk helpen bij het precies weergeven van moeder en kind. Daarbij heb je dus ook de mogelijkheid om het nodige aan te passen. Denk aan eventuele oneffenheden of aan kleine foutjes die nog rechtgezet moeten worden. Het is leuk om hier samen met de specialist aan te werken. Zo ziet alles er mooi uit.

Hoe werkt nabewerking?

De nabewerking van de het bronzen moeder en kind beeldje kan op verschillende manieren worden gedaan. Je hebt natuurlijk al gekozen voor dit materiaal omdat je het mooi vindt. Dat neemt niet weg dat er nog allerlei dingen mee te doen zijn. In de studio kan je samen met de specialist aan de slag en zo zorgen dat het er allemaal mooi uit komt te zien. Het is wel zo leuk om te weten dat je dan binnen tien weken het beeldje in huis kan hebben.