Of het nou gaat over een huwelijk, een geboorte, een groot feest of een jubileum: al deze gebeurtenissen wil je op een leuke manier wereldkundig maken. Een kaart sturen is in dit geval een van de meest persoonlijke manieren om anderen te laten weten dat jij iets met hen wilt vieren. Omdat je speciaal nieuws te melden hebt, wil je ook een speciale kaart kopen. Wij geven je graag wat inspiratie voor kaarten voor welke gebeurtenis dan ook. Wat je wensen ook zijn, zorg ervoor dat je een persoonlijke kaart laat maken die echt bij jou / jullie past. 

 

Stappen jullie in het huwelijksbootje? 

Als jullie besluiten om elkaar de eeuwige liefde te verklaren, dan moeten er mooie trouwkaarten gemaakt worden. Met deze kaarten kun je je familie en vrienden uitnodigen voor de mooiste dag van jullie leven. Hier hoort natuurlijk ook de mooiste kaart bij die jullie je maar kunnen wensen. Hebben jullie een mooie foto? Gebruik deze dan om een persoonlijke kaart te maken. Je zult namelijk zien dat je hierdoor echt iets bijzonders van je uitnodiging kunt maken. Je kunt ook kiezen voor een fotocollage. Een goede leverancier heeft templates beschikbaar, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart volledig zelf te ontwerpen. 

 

Is er gezinsuitbreiding op komst? 

Niet zelden gebeurt het dat wanneer een koppel eenmaal in het huwelijk getreden is, er kinderen zullen volgen. Ook dit is een gebeurtenis die je met al je familie en vrienden wilt delen. Je kunt ook in dit geval kiezen voor een mooie geboortekaart. Vroeger had je een standaard kaart voor een meisje of een jongen, tegenwoordig krijgt ieder kind diens eigen persoonlijke kaartje. Je kunt kiezen uit schattige dierenkaartjes of een kaartje met bloemen. Bekijk ook de kaartjes met een afwijkende vorm eens. Je kunt bijvoorbeeld een rond kaartje naar je dierbaren sturen, of wat dacht je van een kaartje dat in de vorm van een tentje gevouwen kan worden. Hoe leuk is dat? Blader eens door de vele mogelijkheden en bekijk dan of je zelf iets wilt ontwerpen, of dat je een bestaand ontwerp een beetje wilt aanpassen. Alles is mogelijk dus leef je uit. 

 

Tot slot: een aantal handige tips

Wat je ook met je familie en vrienden wilt delen, met een kaartje weet je zeker dat je hen iets bijzonders stuurt. Let altijd goed op het soort papier dat je voor je kaartje gebruikt. Het ene ontwerp leent zich heel goed voor mat papier, terwijl het andere beter uit de verf komt op glanzend papier. Online kun je vaak meer lezen over de mogelijkheden die er zijn. Vergeet niet om ook een envelop bij je kaartje te bestellen. Je kunt er zelfs voor kiezen om bedrukte kaartjes + enveloppen te kopen die gelijk voor je op de bus gedaan worden.